Stadtego op Stads- en Retailcongres

Op maandag 5 maart wordt Stadtego gedemonstreerd tijdens het Stads- en Retailcongres in Deventer (15.00-21.00u). Deze dag kunt u kennismaken met diverse initiatieven en (gerealiseerde) plannen in de steden en dorpen binnen Overijssel en kunt u deelnemen aan interactieve sessies, zoals Stadtego!

Hoe zorgen we met elkaar voor vitale en toekomstbestendige binnensteden en winkelcentra in dorpskernen? Hoe werken we meer samen aan het creëren van een hogere klantwaarde in combinatie met een goed rendement? Retail Platform Overijssel, Stadsbeweging en provincie Overijssel organiseren samen het stads- en retailcongres voor stadsbewegers: ondernemers, bestuurders, binnenstadmanagers, ambtenaren en inwoners die een actieve bijdrage leveren (of willen gaan leveren) aan een vitaal stads- of dorpscentrum.

Stadtego-010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s