Laatste keer Hanzeborden in Kampen

Op dinsdagavond 13 maart werd in de Stadsgehoorzaal van Kampen de laatste spelavond gehouden van Hanzeborden. Tijdens de avond is er gebouwd aan een gezamenlijk actieprogramma voor de recreatieve binnenstad van Kampen.

De avond startte met de bekendmaking van de nieuwe binnenstadsmanager, Aukje Grouwstra. Na een inventarisatie van de doelen – die de acties moeten dienen om bij te dragen aan de recreatieve binnenstad van Kampen – gingen de aanwezigen in twee groepen aan het werk. De ene groep had een focus op nieuwe functies voor leegstaande gebouwen, de tweede groep een focus op cultuur en toerisme. De groepen maakten stappenplannen voor de acties uit de top tien meest genoemde acties. Het onderwerp mobiliteit werd deze avond buiten beschouwing gelaten maar verdient zeker nog aandacht.

Tijdens de avond was er een goede sfeer en een duidelijke wil om met elkaar aan de slag te gaan. Gelukkig kunnen sommige acties al op korte termijn starten. Andere acties bleven tijdens de avond nog onderbelicht, daarom werd de oproep gedaan aan de gemeente om toch nog een vervolgsessie te organiseren waarbij de nu afwezige spelers kunnen aanhaken om de plannen samen af te maken en aan de slag te gaan.

avond3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s