Stadtego is een serious game die ondernemers, gemeenten, vastgoedpartijen en andere stakeholders helpt samen te werken aan toekomstbestendige binnensteden.

Voor wie?

Stadtego is bedoeld voor alle partijen die te maken hebben met vraagstukken rond de binnenstad of winkelgebied; van ondernemers en gemeenten tot vastgoedpartijen en inwoners. Of het nu gaat om het aanpakken van leegstand, het transformeren van een winkelgebied of het toekomstbestendig maken van de binnenstad; Stadtego zorgt voor een frisse blik op visie én uitvoering.

Wat levert het op?

Een Stadtego traject bestaat uit een serie bijeenkomsten waarin we met alle relevante stakeholders via een spelvorm werken aan visie en uitvoering. Door er een spel van te maken worden discussies voor alle betrokkenen toegankelijker, aantrekkelijk en leuker. Ervaring leert bovendien dat het spelen van Stadtego enthousiasme oproept, wat zich uiteindelijk vertaalt in meer verbondenheid, betrokkenheid en actie.

Op deze manier zorgt Stadtego voor:

  • Het aanscherpen van een (binnenstads)visie
  • Vertaling van visie naar concrete acties
  • Meer diepgaande discussies
  • Betrokkenheid & verbondenheid van stakeholders
  • Nieuwe inzichten en creatieve oplossingen

Een standaard Stadtego traject bestaat uit 3 bijeenkomsten, elk met een eigen doel en spelvorm. Tijdens een intake gesprek stemmen we dit traject af op uw  vraagstuk, planning en budget.

Iets voor u?

Bent u benieuwd of Stadtego iets voor u is? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en demonstratie.

Stadtego